viernes, 20 de febrero de 2009

Dieptekaarten van Lac de Moisson en Iktus


Sinds kort bieden we professionele dieptestekken van onze viswateren aan. De reactie van onze klanten is positief want het is heel handig om op je stek aan te komen en meteen te kunnen beginnen vissen. Je hoeft dus niet meer een halve dag te verliezen om je stek met een peilhengel te verkennen.

Hoewel de meeste wateren uit ons aanbod een vlakke, egale bodem hebben, zijn er toch twee wateren waar dit niet zo is. Aan de hand van de dieptekaarten hebben we ontdekt dat Lac de Moisson en Iktus een heel onregelmatig en uitermate interessant bodemverloop hebben. Op Lac de Moisson bijvoorbeeld, ontdekten de architecten die de kaarten maken, dat er op zo’n 200 m uit de kan, voor stekken 1, 2, 3, 4 en 5 een plateau ligt die heel wat vangmogelijkheden kan bieden. We raden dan ook aan om voor Lac de Moisson genoeg lijn op je spoel te steken om hier te kunnen vissen. Die architecten, fanatieke karpervissers, hebben meteen een jaarkaart voor Moisson besteld!

Op Iktus zagen we meteen dat er diepte gaten zijn, taluten, harde platen en plateaus. We zijn ervan overtuigd dat deze dieptekaarten voor meer vangsten zullen zorgen. De vissers zullen op plaatsen vissen waar ze anders nooit zouden vissen...

NU EEN DIEPTEKAART BESTELLEN!

Château Moulin *****


Na heel wat moeite hebben het toch gered om een absoluut top viswater te vinden dat we graag aan jullie willen voorstellen: Château Moulin. Dit 18 Ha meer ligt in de prachtige Limousin-streek omgeven door een glooiend landschap van bossen en velden. Het wordt gerund door een Engelse familie die er echt alles aan zal doen om de klanten het naar hun zin te maken. Ze hebben een club huis waar je een biertje kan drinken, je kan er eten bestellen en er is een kleine tackle shop. Voor diegene die met niet-vissers op stap zijn hebben ze een appartement met 3 slaapkamers aan het water. Château Moulin telt in totaal 18 stekken, maar er worden maar 10 vissers tegelijk toegelaten. Dit geeft heel wat mogelijkheden om tijdens het verblijf even te verkassen. Alle klanten krijgen een walkie-talkie mee waarmee ze de boodschappen kunnen doorgeven aan de wachter, je kunt eten op de stek bestellen en je mag de wachter zelfs om 3 uur ’s nachts om hulp vragen om je droom karper te fotograferen...

Kortom, Château Moulin is 5 sterren karpervissen in Frankrijk!

Meer informatie kun je HIER vinden.

martes, 3 de febrero de 2009

Dieptekaarten van viswateren in Frankrijk



Lila Depth Maps hebben met Fisherman Holidays een unieke samenwerking opgericht waardoor u als klant de kans krijgt om een volledig uitgewerkte, uiterst nauwkeurige en professionele dieptekaart te verkrijgen van de stek die u zult bevissen. Dit kunnen we namelijk voor elk water uit het gamma van Fisherman (uitgezonderd Carriere) aanbieden.

Het is een samenwerkingsproject geworden die de kwaliteit van de service van zowel Fisherman en van LiLa Depth Maps uniek maakt.

Dankzij deze samenwerking kunnen wij de kostprijs van onze dieptekaarten sterk verminderd aanbieden.
Deze stekdieptekaarten zult u als klant dus aan een supervoordelige prijs thuisgestuurd kunnen krijgen: Prijs stekdieptekaart (voor gelijk welk water (ver of dichtbij), voor gelijk welke stek): slechts 25 Euro.

Om deze dieptekaart nu al te bestellen kunt u voorlopig Fisherman Holidays een mail sturen (info@fishermanholidays.com). Vergeet niet om het nummer (of de nummers) van de stek(ken) en de naam van het water te vermelden aub. Binnen enige tijd zullen klanten op de vernieuwede website van Fisherman Holidays en op onze site alles over dit uniek project kunnen vernemen.

karpervisvakanties, vissen in frankrijk