miércoles, 7 de marzo de 2012

FishermanHolidays.com - Relaunch

Sinds Februari 2012 is Fisherman Holidays met een nieuwe look op het internet terug te vinden. De website heeft niet alleen een nieuwe facelift en verschillende nieuwe functies, maar ook het hele Corporate Design kreeg een nieuw kleedje.

Verder werd het viswater aanbod uitgebreid met twee nieuwe meren: Lac Cavagnac en Les Salles. Cavagnac is een 25 hectare droomwater dat in Zuid Frankrijk ligt. De natuur en het karperbestand zijn hier fantastisch. Etang Les Salles op zijn beurt is een nieuw, onbekend water in Noord – Oost Frankrijk van 17 hectare. Er werd nog nooit gevist en dit jaar verwachten we hier heel wat verrassingen.

De 20 zorgvuldig uitgekozen viswateren die op FishermanHolidays.com aangeboden worden, kunnen elk op hun manier voor een onvergetelijke visvakantie zorgen. Het maakt niet uit of U een ontspannen vistrip zoekt of een écht “Specimen Lake” – voor ieder hebben we een gepast viswater. Op onze website zult u bij elk water gedetailleerde informatie vinden, veel foto’s zowel van het vissen als van de stekken, de exacte locatie via Google Maps, de maanstand en een actuele planning met de vrije stekken. Op deze manier heeft U een maximale informatie om uw volgende visvakantie te boeken.

 Ga hier verder naar de nieuwe website van Fisherman Holidays: http://www.fishermanholidays.com/nl