viernes, 20 de febrero de 2009

Dieptekaarten van Lac de Moisson en Iktus


Sinds kort bieden we professionele dieptestekken van onze viswateren aan. De reactie van onze klanten is positief want het is heel handig om op je stek aan te komen en meteen te kunnen beginnen vissen. Je hoeft dus niet meer een halve dag te verliezen om je stek met een peilhengel te verkennen.

Hoewel de meeste wateren uit ons aanbod een vlakke, egale bodem hebben, zijn er toch twee wateren waar dit niet zo is. Aan de hand van de dieptekaarten hebben we ontdekt dat Lac de Moisson en Iktus een heel onregelmatig en uitermate interessant bodemverloop hebben. Op Lac de Moisson bijvoorbeeld, ontdekten de architecten die de kaarten maken, dat er op zo’n 200 m uit de kan, voor stekken 1, 2, 3, 4 en 5 een plateau ligt die heel wat vangmogelijkheden kan bieden. We raden dan ook aan om voor Lac de Moisson genoeg lijn op je spoel te steken om hier te kunnen vissen. Die architecten, fanatieke karpervissers, hebben meteen een jaarkaart voor Moisson besteld!

Op Iktus zagen we meteen dat er diepte gaten zijn, taluten, harde platen en plateaus. We zijn ervan overtuigd dat deze dieptekaarten voor meer vangsten zullen zorgen. De vissers zullen op plaatsen vissen waar ze anders nooit zouden vissen...

NU EEN DIEPTEKAART BESTELLEN!

No hay comentarios: