martes, 3 de febrero de 2009

Dieptekaarten van viswateren in Frankrijk



Lila Depth Maps hebben met Fisherman Holidays een unieke samenwerking opgericht waardoor u als klant de kans krijgt om een volledig uitgewerkte, uiterst nauwkeurige en professionele dieptekaart te verkrijgen van de stek die u zult bevissen. Dit kunnen we namelijk voor elk water uit het gamma van Fisherman (uitgezonderd Carriere) aanbieden.

Het is een samenwerkingsproject geworden die de kwaliteit van de service van zowel Fisherman en van LiLa Depth Maps uniek maakt.

Dankzij deze samenwerking kunnen wij de kostprijs van onze dieptekaarten sterk verminderd aanbieden.
Deze stekdieptekaarten zult u als klant dus aan een supervoordelige prijs thuisgestuurd kunnen krijgen: Prijs stekdieptekaart (voor gelijk welk water (ver of dichtbij), voor gelijk welke stek): slechts 25 Euro.

Om deze dieptekaart nu al te bestellen kunt u voorlopig Fisherman Holidays een mail sturen (info@fishermanholidays.com). Vergeet niet om het nummer (of de nummers) van de stek(ken) en de naam van het water te vermelden aub. Binnen enige tijd zullen klanten op de vernieuwede website van Fisherman Holidays en op onze site alles over dit uniek project kunnen vernemen.

karpervisvakanties, vissen in frankrijk

No hay comentarios: